Produkter for alovitox guarana pulver (2)

Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.
Transglutaminase - tilsetningsstoff og matenzym

Transglutaminase - tilsetningsstoff og matenzym

Transglutaminase er et tilsetningsstoff i mat, det er et enzym som danner tverrbindinger mellom proteinmolekyler. De viktigste produktgruppene som bruker Transglutaminase: kjøttprodukter, pølse/skinkeprodukter, sjømatprodukter, bakeriprodukter, meieriprodukter og veganske produkter. Det er fordeler med å bruke TG: * Forbedrer kjøtttekstur og binding mellom kjøttstykker * Reduserer fosfater * Reduserer vanninnholdet under matlagingsprosesser * Forbedrer den endelige teksturen i produkter med lavt natriuminnhold * Forbedrer tekstur og elastisitet * Øker gelstyrken, noe som letter proteinløsning * Reduserer innholdet av gummier og gelatiner osv. Den mest brukte applikasjonen er for: kjøttprodukter, meieriprodukter, sjømatprodukter, bakeriprodukter, ost/kesamprodukter, veganske produkter.